reviews van klanten

Aanbevelingen

Susana Vidal Suárez

People Manager at PVH Europe B.V.  (Tommy Hilfiger and Calvin Klein)

Working with Varinka is not only highly productive but a joy! She has tones of energy that she uses efficiently, mainly due to a good sense of what is needed right now (thanks to her listening skills) and making things happen with a simple approach. Varinka can move easily between helicopter view to tactical approach. She doesn’t stay in the drawing board with her advice but supports and coach teams and individuals on the execution. What I appreciated the most is her coaching approach, passion, involvement (she felt part of the team immediately!) understanding of human behaviour and business needs: her advice and support is invaluable.”

Richard Teeuwen

Agile coach at PVH Corp. (Tommy Hilfiger and Calvin Klein)

I would like to thank Varinka for the past months when we worked together within PVH Europe. She helped me to develop myself in great extent, giving me the change explore uncharted territories that strengthened my skills and practices as agile coach. Together we looked at the skills and experience of my coaching and Varinka made me aware of my areas of growth. The areas where outside my comfort zone, but step by step she guided me by mentoring and coaching trough the new challenges. I knew that she was always available for backup and coaching if needed. It provided me the confidence and trust to pick up these new challenges full ahead. I also want to mention the everlasting energy of Varinka to quickly start-up valued initiatives to make the usage of the momentum. When conversations are tough, she knows how to put the unspoken questions on the table in a respectable manner to preserve the good dynamics and create the alignment needed to deliver value.”

Ingrid Oleksy

Head of legal and tax @ NN Insurance Belgium

“Een schitterende coach! Varinka gaat zeer efficiënt te werk. Ze is communicatief en flexibel. Ze past zich steeds aan de context en noden van de groep. Hartelijk dank voor de samenwerking.”

Carine Malfait

Manager Service Unit Employee Benefits @ AG Insurance

“Ik heb samen met Varinka gewerkt op een change project. Haar vragen en inzichten zijn verhelderend. Zij zet medewerkers aan tot zelfreflectie en confrontatie, en reikt leadershipmodellen aan als leidraad. En dit alles met respect voor de persoonlijke stijl.”

Tina Peremans

HR Business Partner @ NN Insurance

“Varinka is een dame met veel kennis binnen het Agile domein, zowel naar theorie, alsook naar het practisch begeleiden van workshops / on the job – moments. Zowel naar individuen als naar groepen. Energiek en heel bewust van haar handelen. Ze heeft me veel bijgebracht in de Agile – methodologie, als groei van mezelf als persoon. Ik zeg sowieso ‘ja’ tegen een nieuwe opdracht samen!”

Trudy van der Steen

Kwaliteitsmanager @ Nationale Hypotheek Garantie

“Varinka is gedurende een aantal jaren mijn leidinggevende geweest. Ik heb haar leren kennen als een betrokken manager die oprecht geïnteresseerd is in haar medewerkers. Zij heeft mij niet alleen op zakelijk niveau gecoacht maar ook op persoonlijk niveau. Voor mij is Varinka het voorbeeld als het gaat om dienend leiderschap. Qua innovatie en verbeteren loopt zij voorop en weet anderen hierin mee te krijgen door haar enthousiasme en overtuigingskracht.”

Robin van Wankum

Director @ IG&H Consulting & Interim

“Met Varinka werken is een genot en verrijking voor het team: zelfstartend, veel energie, betrouwbaar, teamplayer en topcoach die de juiste vragen stelt om teams beter te maken. Ze is in staat om in hele korte tijd (in ons geval 10 wk) echt het verschil te maken bij onze klanten waarna teams zelfstandig in staat zijn om de nieuwe manier van (samen)werken door te zetten. Feit dat Varinka de laatste keer fors in het zonnetje is gezet door teams die ze ‘losliet’ zegt genoeg met mooie dankwoorden en cadeautjes. Hoop snel weer met je te werken! Hartelijke groet, Robin (IG&H)”

Kees Engel

Chairman Supervisory Board @ Venn Hypotheken

Uiterst gepassioneerde en gedreven dame die het hypotheek process als geen ander kent. Ik heb Varinka daarnaast leren kennen als een warme en toegankelijke persoonlijkheid die grote betrokkenheid heeft bij haar klanten, het bedrijf en bij de mensen waar ze leiding aan geeft. Ze schuwt de discussie niet, spreekt (ook ongevraagd) haar mening uit, denkt vanuit een strategische en tactische rol na over continue verbeteringen in de operationele procesgangen en impact op het ecosystem om haar heen. Kortom iemand die vanuit bevlogenheid, kennis en kunde, een positief kritische blik en spontaniteit veel waarde toevoegt en in staat is om “out of the box” te denken als dat nodig is.”

Michiel Rutjes

Projectondernemer @ Projectondernemers B.V.

Slagvaardig en vol overtuiging realiseren van innovatieve manieren van werken en organiseren, dat is wat Varinka in mijn ogen goed kan. Ze herkent feilloos de potentie van nieuwe samenwerkingsvormen en zet zich ervoor in om deze bij haar bedrijf in te voeren. Heilige huisjes zijn niet bestand tegen haar ambitie waarmee ze een visie weet te realiseren waarvan velen pas later zullen zeggen dat het een echte vooruitgang is. Ik vind het erg prettig om met haar samen te werken aan een moderne manier van werken.

Ernst-Jan Rutjes

Projectondernemer @ Projectondernemers B.V.

“Ik heb Varinka leren kennen in een opdracht die Projectondernemers heeft uitgevoerd om Agile werken te introduceren binnen het verbeterprogramma Quion Versnelt. In deze context heb ik Varinka daadkracht zien tonen in combinatie met een open houding voor inzichten van anderen. Ze heeft een duidelijke toekomstvisie en draagt die ook uit. Ze inspireert in de samenwerking, zowel op het zakelijke vlak in het realiseren van resultaat als in het persoonlijke contact.”

Wil jij samen naar een oplossing?

BLOG ARTIKELEN

LAAT JE INSPIREREN

Zo bouw je weer vertrouwen op

Zo bouw je weer vertrouwen op

Vertrouwen Vertrouwen, een woord dat ik vaak hoor als ik teams vraag wat belangrijk voor hen is of wat ontbreekt in hun dagelijkse werk. Denk bijvoorbeeld aan het verkrijgen van vertrouwen van het management of het vertrouwen in elkaar. De betekenis van vertrouwen...