onze overtuiging

ONZE VISIE

”happy workers = happy customers = beter results”

Waardering en erkenning, dat wil iedereen wel. Het gevoel dat je ertoe doet en dat je een toegevoegde waarde hebt. Maar hoe kom je daar? Het is een vraag waar veel mensen mee worstelen, terwijl het antwoord vaak dichter bij jezelf ligt dan je denkt. Ik geloof dat iedereen handelt vanuit een gemeenschappelijk doel om waardering en erkenning te krijgen. Beslissingen worden dan ook vaak vanuit die intentie gemaakt.

”I believe everyone can learn and develop and have fun at the same time”

Ik geloof in een leven lang leren. Dit is ook iets wat ik zelf toepas in mijn eigen leven en zelf leer ik dan ook nog steeds bij. Ik ben ervan overtuigd dat wat ik doe, ook door jou zelfstandig aangeleerd kan worden in je eigen tempo. Je bent namelijk tot meer in staat dan je tot nu toe beseft.

”Rule your mind or it will rule you”

Tot slot geloof ik sterk in persoonlijk leiderschap. Dat wil zeggen: iedereen is leider over zichzelf. Door de regie te nemen over je werk, carrière, persoonlijke ontwikkeling en leven ben je de baas over je eigen geluk. Klinkt als een mooi streven, maar hoe doe je dat? Door je een spiegel voor te houden leer ik je om de regie over jezelf te nemen én te houden. Want alleen door je eigen kwaliteiten en talenten in te zetten kun je je doelen en dromen realiseren. Op die manier kun je pas écht leven, in plaats van geleefd te worden.

Wil jij samen naar een oplossing?

how we want to change the world

DE WERELD VAN VERANDEREN

”Nothing changes until something moves”

Met andere woorden: je hebt beweging nodig om verandering te creëren. En hoewel men vaak niet om verandering staat te springen, leidt juist het doorbreken van bestaande patronen tot vernieuwing en frisse energie. Ik maak je wegwijs door de wereld van veranderen, want ik geloof dat dat is wanneer een organisatie groeit.

”actions speak louder than words”

Mijn aanpak is confronterend en resultaatgericht, maar altijd met een flinke dosis humor. De trainingen zijn no nonsense van aard en werken verbindend tussen leiders en medewerkers. Samen vertalen we knelpunten en problemen naar oplossing die passen bij de organisatie. Werkbare oplossingen zorgen namelijk voor acceptatie en meer betrokkenheid onder medewerkers. Dat is precies wat je nodig hebt voor de stevige basis van klantgericht denken, meer efficiëntie en plezier op de werkvloer. Ik ben ervan overtuigd dat mensen het verschil kunnen maken, want individuen vormen samen een organisatie. Samen weet je immers meer dan alleen.

”unleash your full potential”

Wat het oplevert? Meer tevredenheid onder medewerkers, meer klanttevredenheid en dus meer efficiëntie. Ik leer concrete tools aan om vervolgens zelfstandig toe te passen bij veranderende omstandigheden. Als problemen worden gezien als kansen, kom je namelijk sneller tot een oplossing.

Wil jij samen naar een oplossing?

BLOG ARTIKELEN

LAAT JE INSPIREREN

Een nieuwe leider, en dan?

Een nieuwe leider, en dan?

Sinds kort hebben we een pup. Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan. Na veel wikken en wegen hebben we de knoop doorgehakt en is ze nu alweer bijna 8 weken bij ons. De pup houdt mij iedere dag weer een prachtige spiegel voor, omdat ik direct word...

Online verbinding maken en houden met elkaar kan WEL.

Online verbinding maken en houden met elkaar kan WEL.

Online verbinding maken en houden met elkaar kan WEL. De macht van taal Al maanden hebben we allemaal te maken met ‘social distancing’. De woorden alleen al hebben een enorme impact. Het lijkt wel alsof je geen sociaal contact meer mag hebben of maken met elkaar. Ik...

Besluiten nemen moeilijk, hoezo?

Besluiten nemen moeilijk, hoezo?

Besluiten nemen moeilijk, hoezo? Wist je dat we dagelijks zo’n 35.000 besluiten nemen? Dat begint al als je opstaat. Als je wekker gaat, ga je nog even snoozen of sta je op? Hoe lang ga je douchen? Welke kleding trek je aan? Eerst je smartphone checken of eerst...